fbpx

Info om

Showet

Info om showet

The Boyband Tour
Danmarks­turné 2022/2023

I et kæmpe sceneshow, drevet af tidens mest ikoniske hits, det vildeste lysshow, kæmpe storskærme, et væld af kostumer og gæsteoptrædener bliver publikum taget i hånden i et to timers mindeværdigt og hæsblæsende pop univers. På scenen står de fem prisvindende multikunstnere, sangere, super-koreografer, musicalstjerner og dansere, Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg og garanterer årets fest!

Det bliver den VILDESTE tur ned ad memory lane og den VILDESTE koncertoplevelse, når sang, dans, showmanship og underholdende indslag smelter sammen i en koncertoplevelse, langt udover det sædvanlige. Forvent det uventede. Gør dig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, til at synge med, danse, miste pusten og træne lattermusklerne.

The Boyband Tour synger og performer LIVE, kæmpe musikalske perler som I Want It That Way, Everybody, Show Me The Meaning – sange de fleste har sunget med på, og ikke for sidste gang. Glæd dig til den ultimative Boyband oplevelse!

OBS: Der bruges stroboskob og laser under koncerten.

Spotify Playlisten til din Boyband oplevelse

Tjek nogle af The Boyband Tour numrene ud her. Lyt med og drøm dig tilbage til dengang satinbukser og Buffalos var must haves.

Der er i hvert fald ikke tvivl om betydningen hos Silas:

“Man kommer på ingen måde udenom hvor gigantiske boybands var i 90’erne og 00’erne. Musikken ligger dybt i os alle, der var barn eller ung i de år. Det er selvfølgelig også derfor, de hits stadig er kickstarteren til enhver ordentlig fest

Selv hos os gutter, der flere gange hver uge, øver koreografi og voices på præcis de her numre, har vi konstant optur over, hvor vanvittig fed musikken er”

Lyt til playlisten her på websitet eller gør The Boyband Tour playlisten til en favorit på din Spotify her:

Mød castet

Den perfekte boyband opskrift

ARTISTER

Find fem mænd der kan synge, danse, spille skuespil og som er i nogenlunde god form. Tjek!

VIDEO I VAND

Optag en musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj. Tjek!

SHOWTIME

Byg en kæmpe scene med en kæmpe storskærm. Tjek! Glæd dig til et spektakulært sceneshow.